Ontdek Reina, de Mishima Polytechnical School-studente die als laatste het TEKKEN 8 launch roster vervoegt

Het eerste roster van TEKKEN 8 is nu compleet met de aankondiging van Reina, het laatste launch personage. Reina, ook wel Purple Lightning genaamd, gebruikt haar bliksemsnelle bewegingen om haar tegenstanders te overweldigen. Ze is omgeven door mysterie, want het enige wat over haar bekend is, is dat ze een studente is aan de Mishima Polytechnical School. Ze lijkt ook een bijzondere interesse in Jin te hebben, vooral om tegen hem te vechten.
Het startschema van de game bevat 32 personages met een verhaallijn die draait om het gevecht tussen Jin Kazama en Kazuya Mishima. Naast deze twee personages kunnen spelers ook met fan-favorieten als Paul Phoenix en Yoshimitsu spelen, terugkerende personages als Jun Kazama en Raven, en de drie gloednieuwe toevoegingen: Azucena, Victor Chevalier en Reina. In TEKKEN 8 zijn de modellen van alle personages volledig opnieuw gemaakt, waardoor de nieuwste generatie hardware optimaal wordt benut en spelers een betere ervaring hebben.

TEKKEN 8 lanceert op 26 januari 2024 voor PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc en maakt gebruik van de kracht van deze generatie consoles om een visueel verbluffende ervaring te bieden, samen met een visie die agressiviteit en spectaculaire gevechtsactie stimuleert.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password