Ontdek paranormale activiteiten in het op SCP geïnspireerde eerste-persoons horroravontuur Go Home Annie

Indiegame-uitgever Nordcurrent Labs is een samenwerking aangegaan met ontwikkelaar Misfit Village voor het aankomende first-person horroronderzoeksspel Go Home Annie. Bereid je voor op het onthullen van de geheimen achter een groot aantal onverklaarbare fenomenen bij de schimmige paranormale onderzoeksorganisatie SCP Foundation wanneer Go Home Annie in 2024 wordt gelanceerd op pc en consoles.

In Go Home Annie kruip je in de huid van Annie, een laaggeplaatste medewerkster van de SCP Foundation, een geheime organisatie die bedoeld is om afwijkende entiteiten te beschermen en in bedwang te houden. Je werkt voor de SCP Replication Division en hebt de taak om kunstmatig ontwikkelde paranormale gebeurtenissen te testen. Je moet puzzels oplossen, praten met abnormale entiteiten en verschillende paden verkennen om de geheimen achter de SCP’s Replication Division te ontrafelen.

Waarom heeft een organisatie met het motto “Secure, Contain, Protect” een divisie opgericht voor het repliceren van paranormale gebeurtenissen en afwijkende entiteiten? Waarom ben je belast met het herhaaldelijk testen van dezelfde replica’s, met een schijnbaar nooit veranderende uitkomst? Je zult drastische beslissingen moeten nemen om je ware doel te ontdekken en de loop van je lot te veranderen.
“We zijn grote fans van de crowdsourced fictie die de SCP Foundation door de jaren heen heeft gemaakt, en we wilden onze eigen bijdrage in spelvorm aanbieden,” zegt Mladen Bošnjak, Creative Director bij Misfit Village. “Maak je echter geen zorgen als je niet bekend bent met de SCP-fictie, want Go Home Annie biedt een op zichzelf staand horroravontuur dat bij elke horrorfan de nekharen overeind zal doen staan!”

“We waren meteen gecharmeerd van Go Home Annie’s pure verbeelding en uitvoering,” zegt Andrius Mackevičius, Head of Publishing bij Nordcurrent Labs. “Het was ons meteen duidelijk dat de gekke genieën bij Misfit Village een scherp begrip hadden van horror, en een originele kijk op het genre dat vol verrassingen, verve en creatieve energie zit.”

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password