Ontdek nieuwe NVIDIA Game Ready en Studio Drivers, de ‘Alan Wake 2’ RTX-bundel en nieuwe games met NVIDIA DLSS-ondersteuning

NVIDIA heeft vanochtend een stortvloed aan nieuws vrijgegeven, waaronder een nieuwe GeForce Game Ready Driver voor de Call of Duty: Modern Warfare III Open Beta, Forza Motorsport & Lords of the Fallen. NVIDIA heeft ook de oktober Studio Driver uitgebracht.

NVIDIA lanceert ook een bundel voor GeForce RTX 40-series GPU’s en laptops met een exemplaar van de langverwachte kaskraker Alan Wake 2. Nieuwe DLSS-games zijn onder andere Lords of the Fallen, RoboCop: Rogue City-demo, Highrise City en de eerder genoemde Call of Duty: Modern Warfare III Open Beta.

 

Call of Duty: Modern Warfare III Open Beta begint op 12 oktober met DLSS Super Resolution & Reflex

Call of Duty: Modern Warfare III lanceert op 10 november, maar pc-gamers kunnen vanaf 12 oktober deelnemen aan de beta, ondersteund met DLSS 2 Super Resolution en NVIDIA Reflex. GeForce Gamers zijn vandaag Game Ready, met de nieuwe Game Ready Driver.

Gamers die Call of Duty: Modern Warfare III hebben gepre-orderd, kunnen 12 oktober beginnen met spelen en vanaf 14 oktober kan iedereen het spel downloaden en spelen tot 16 oktober.

In first person shooter-games kan pc-latentie het verschil maken tussen winnen en verliezen, en GeForce-gamers krijgen vanaf de beta de voordelen van NVIDIA Reflex om de latentie te verbeteren. GeForce-gamers krijgen ook een DLSS 2 Super Resolution-prestatie-upgrade in de beta.

Wanneer de game officieel glelanceerd wordt op 2 november voor gamers die de game hebben gepre-orderd en op 10 november voor alle anderen, kunnen GeForce RTX 40-series gamers ook DLSS 3 Frame Generation activeren voor nog hogere framerates.

Download en installeer de bovengenoemde nieuwe Game Ready Driver voor de definitieve ervaring in elke fase van de release van de game.

Game Ready voor Forza Motorsport en Lords of the Fallen

Dit is ook de driver voor gamers die Forza Motorsport van Turn 10 Studios spelen, welke op 10 oktober uitkomt.

Deze driver ondersteunt ook HEXWORKS en CI Games’ Lords of the Fallen, welke op 13 oktober wordt gelanceerd met day-one ondersteuning voor DLSS 3 Frame Generation en NVIDIA Reflex.

Koop GeForce RTX en krijg Alan Wake 2

Remedy Entertainment’s langverwachte nieuwste game, Alan Wake 2, zit boordevol toonaangevende technologie, waaronder Full Ray Tracing en NVIDIA DLSS 3.5 met Ray Reconstruction en NVIDIA Reflex.

Om onze technische samenwerking te vieren, introduceert NVIDIA vandaag een nieuwe Alan Wake 2 GeForce RTX 40-series Bundel, verkrijgbaar tot 13 november. Kopers van in aanmerking komende GeForce RTX 4070, 4070 Ti, 4080 en 4090 grafische kaarten en desktop-pc’s, of een laptop met een GeForce RTX 4090 laptop GPU, RTX 4080 laptop GPU, of RTX 4070 laptop GPU van geselecteerde retailers en etailers ontvangen een digitale kopie van de game, om te spelen wanneer deze uitkomt op 27 oktober.

Los de dodelijke mysteries van Alan Wake 2 op met RTX On – de ultieme manier om te spelen.
Nieuwe DLSS-games deze week zijn onder andere:

Oktober Studio Driver nu beschikbaar

NVIDIA Studio-technologieën zullen dit jaar te zien zijn op Adobe MAX, te beginnen met de keynote op 10 oktober en doorlopend tot en met donderdag 12 oktober. Kijk dit jaar uit naar updates en nieuwe functies voor Adobe Firefly – dat in de cloud draait op NVIDIA GPU’s. Bovendien kunnen makers genieten van verbeterde prestaties met de Studio Driver van oktober.

Over Game Ready Drivers
GeForce Game Ready Drivers leveren de beste ervaring voor uw favoriete games omdat ze nauwkeurig zijn afgestemd in samenwerking met ontwikkelaars en uitgebreid zijn getest op duizenden desktop- en laptophardwareconfiguraties voor maximale prestaties en betrouwbaarheid.

Het Game Ready Driver-programma van NVIDIA is van meet af aan opgezet als methode om de best mogelijke game-ervaring te bieden. Dit programma creëert een synergie met game-ontwikkelaars en zorgt voor een regelmatige uitwisseling van pre-release game builds en drivers. We werken samen aan het vinden van optimalisaties en het oplossen van problemen en itereren builds op basis daarvan om ervoor te zorgen dat zowel de game als de Game Ready Driver de hoogste kwaliteit en prestaties leveren bij de lancering.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password