Ontdek Nieuw-Caledonië met Awaceb in de tweede aflevering van Tchia Behind-the-Scenes Mini-Series

Ontwikkelaar Awaceb en uitgever Kepler Interactive nodigen je vandaag uit voor een natuurwandeling over de prachtige archipel die de inspiratie vormde voor het aankomende tropische avontuur Tchia in de tweede aflevering van de achter de schermen video miniserie. Met de oprichters van de studio als je gidsen, ontdek je de prachtige vergezichten, het plantenleven, de dieren en de cultuur van het eiland Nieuw-Caledonië in de Stille Oceaan, die allemaal als inspiratie dienden voor de oorspronkelijke wereld van Tchia:

Awaceb, opgericht door twee jeugdvrienden uit Nieuw-Caledonië, is een kleine, negenkoppige studio uit Montreal die een groot avontuur creëert. Tchia put inspiratie uit het thuisland en de eerste ervaringen van deze twee vrienden. De gewoonten, cultuur en prachtige landschappen van de eilandnatie worden gebruikt om een krachtig, fantastisch eilandavontuur te creëren. Met een unieke soundtrack en een cast van personages tot leven gebracht door talent uit Nieuw-Caledonië, is Tchia een ware liefdesbrief aan het thuisland van het team.

Tchia is een open-wereld sandbox die spelers uitnodigt om in het avontuur van hun leven te springen. Spelers kunnen de diepten van de oceaan verkennen of één worden met de natuur, met de unieke soul-jumping mechanic van het spel waardoor ze de controle kunnen nemen over meer dan 30 dieren en honderden objecten, waardoor de omgeving het ultieme verkenningsgereedschap wordt.

Niet alles is rustig en ontspannen in Tchia. Het eiland waar Tchia, de heldin van het spel, woont, is binnengevallen door vreemde stoffen wezens genaamd de Maano, die in opdracht van de kwaadaardige heerser van de archipel haar vader hebben ontvoerd. Spelers zullen alles moeten gebruiken om ze uit te schakelen. Tussen de actie door kunnen spelers uitrusten, een pauze nemen en jammen met een volledig bespeelbare ukelele.

Tchia komt in de lente van 2023 uit voor pc, PlayStation 4 en PlayStation 5.

 
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password