Ontdek meer over de gameplay van One Piece Odyssey in deze nieuwe trailer

In deze nieuwe gameplay trailer kunnen spelers meer te weten komen over de kenmerken van de game en krijgen ze meer te zien van Alabasta, een bekend scenario herschapen uit de herinneringen van de Straw Hat Crew waar ze naartoe gaan om hun verloren krachten terug te krijgen en meer te weten te komen over de mysteries van Waford.

In One Piece Odyssey kunnen spelers de gebieden verkennen met verschillende leden van de Straw Hat Crew en ze naar believen verwisselen. Elk personage heeft unieke acties tijdens het verkennen die nuttig zullen zijn om alles te vinden wat er te ontdekken valt.

Samen met de hoofdplotlijn, zullen zijverhalen elk van de Straw Hat Crew-leden naar voren brengen met behulp van een aantal van hun unieke vaardigheden om quests te voltooien. Aan de andere kant zullen Bounty hunts spelers op gevaarlijke piraten laten jagen voor flinke beloningen. Beide modi bieden spelers andere manieren om vooruitgang te boeken in de game.
One Piece Odyssey bevat gevechten met verschillende aanvallen, vaardigheden en voorwerpen die moeten worden gebruikt om het tij te keren in het voordeel van de Straw Hat Crew. Tijdens deze gevechten kunnen spelers verschillende soorten personages en vaardigheden gebruiken om de zwakke punten van vijanden uit te buiten, terwijl ze genezing en voorwerpen, zoals door Sanji bereid voedsel, kunnen gebruiken om de overhand te krijgen. De epische gevechten van de game hebben een uniek mechanisme waarbij spelers typische situaties in ONE PIECE overwinnen, genaamd Dramatic Scenes die zich voordoen bij specifieke gevechtsomstandigheden die de vooruitgang van de speler stimuleren, zodat de Straw Hat Crew meer ervaring kan verdienen voor het voltooien van taken.

De One Piece-serie, geproduceerd door Toei Animation en gebaseerd op de best-verkochte mangatitel aller tijden van bedenker Eiichiro Oda, ging in oktober 1999 voor het eerst in première op de Japanse tv en volgt Luffy en zijn Straw Hat Crew op hun epische zoektocht naar “One Piece”, de legendarische schat van de voormalige Koning der Piraten, Gol D. Roger. Vandaag de dag is One Piece een wereldwijde franchise met vijftien speelfilms, waaronder de onlangs uitgebrachte “One Piece Film Red”, home video’s, videospelletjes en een steeds groeiende catalogus van gelicentieerde merchandise, waaronder accessoires, speelgoed, spelletjes, nieuwigheden, meubels, huishoudelijke artikelen, kleding en meer.

One Piece Odyssey komt 13 januari 2023 uit op PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc via Steam.
Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password