Ontdek je innerlijke heks – ‘REKA’ lanceert Q2 2024 op Steam Early Access

Fireshine Games en Emberstorm Entertainment kondigen aan dat het betoverende cottage-bouwavontuur REKA in Q2 2024 wordt gelanceerd in Steam Early Access.
REKA is een sfeervol third-person avontuur waarin je speelt als een slavische heks die met een magisch wandelend huisje door het land reist.

Reis door een betoverend landschap in deze mix van verkenning, knutselen en RPG. Doe een beroep op de natuur, geesten en het landschap om je heen om krachtige magie te ontwikkelen en je weg in de wereld te vinden.

Bouw je betoverde huisje en pas het aan met extra kamers, voorwerpen en aandenkens die je tijdens je reis vindt. Je hebt de volledige creatieve vrijheid om je wandelend huis naar eigen inzicht in te richten.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password