Ontdek het nieuwe physics systeem van Monster Energy Supercross 3

Milestone heeft een trailer onthuld waarin je het nieuwe physics systeem in actie ziet van Monster Energy Supercross – The Official Videogame 3, de nieuwste uitgave binnen de geliefde Supercross-serie die op 4 februari 2020 uitkomt op PlayStation 4, Xbox One, Windows pc, Steam, Google Stadia en Nintendo Switch.

De nieuwe trailer geeft je een glimp van het harde werk dat de studio heeft gehad om een nieuw physics systeem te maken dat zowel de gameplay beïnvloedt op de baan als in de lucht. Op vraag van de fans heeft de studio een specifieke focus gelegd op het werken aan air physics, waardoor je als speler nu vrij kunt bewegen in de lucht. Banen zijn levendiger dan ooit, wat te danken is aan de toevoeging van onder meer vuurwerk, vlammen en de toevoeging van zowel droge als natte grond, wat er nu realistischer uitziet. Rider- en secundaire karaktermodellen zijn volledig opnieuw gemaakt met fotoscan technologie, waardoor er veel nieuwe animaties in de game te vinden zijn. Het nieuwe modelsysteem zorgt ervoor dat er voor het eerst vrouwelijke Riders te zien zijn in de game.

Samen met de nieuwe trailer kondigt Milestone ook de digitale en fysieke pre-orders aan, gelijktijdig met de in-game bonussen voor Xbox- en PlayStation-spelers. Alle spelers die de game pre-orderen op deze platformen, krijgen gratis DLC in de vorm van de Outfit Starting Pack, welke zes verbazingwekkende skins bevat voor je motor en ook nog eens zes sets aan kleding, met daarin steeds een motorpak, helm en laarzen.

Monster Energy Supercross – The Official Videogame 3 bevat het 2019 Monster Energy Supercross-seizoen met 100 riders uit zowel de 450SX- als 250SX-klasses en bevat 15 officiële stadions. Voor de eerste keer krijg je de keuze om te kiezen tussen een sponsorteam of een officieel Supercross Team uit het kampioenschap van 2019 in de carrièremodus. De Multiplayer-modi draaien deze keer op Dedicated Servers voor een zo vloeiend mogelijke ervaring en bevat de Race Director-modus waarmee je online competities kunt maken en managen. Spelers kunnen ook in de co-op modus racen met drie vrienden en daarbij ook andere modi kiezen in een replica van de legendarische Factory Supercross-oefenbanen in Californië. Dit gebied is groot en open met negen fantastische tracks, waar de meeste motorbedrijven hun motors laten testen.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password