Ontdek het lot van drie grote machten in Fire Emblem Warriors: Three Hopes voor Nintendo Switch – Vanaf vrijdag verkrijgbaar

Fire Emblem Warriors: Three Hopes, de nieuwste game in de Warriors-serie, verschijnt deze week voor de Nintendo Switch, met een nieuw verhaal in het bekende universum van Fire Emblem: Three Houses.

In dit nieuwe verhaal kruizen de drie toekomstige heersers over de drie naties van Fódlan hun wegen met Shez – een huurling met een missie en de held van Fire Emblem Warriors: Three Hopes. Shez is op zoek naar antwoorden na een rampzalige nederlaag tegen de mysterieuze Ashen Demon. Spelers moeten deze held door een ongekend verhaal met diverse vertakkingen loodsen.
Terwijl spelers zich een weg door hordes vijanden hakken, kunnen ze hun tactische vaardigheden benutten door in realtime commando’s aan hun troepen te geven. Sommige strategische elementen uit Fire Emblem: Three Houses maken ook een comeback.

Edelgard, Dimitri en Claude, de leiders van de drie machtige huizen van de Officers Academy, zijn ook terug, samen met hun leden die elk heel eigen karakter hebben. Voordat spelers zich in het strijdgewoel storten, kunnen ze hun kamp verkennen en met hun medestrijders contact maken om samen te kletsen, eten en trainen. Wanneer de relaties met bondgenoten sterk genoeg zijn, zullen ze hun persoonlijke verhalen delen en nieuwe vaardigheden ontgrendelen die het tij van de strijd kunnen keren.

Spelers kunnen hun avonturen alvast beginnen in de demo van Fire Emblem Warriors: Three Hopes die nu verkrijgbaar is in de Nintendo eShop. De vorderingen die spelers in de demo maakten kunnen ze overzetten naar de volledige game wanneer deze op 24 juni verschijnt.

Fire Emblem Warriors: Three Hopes verschijnt op 24 juni voor de Nintendo Switch. In deze game kunnen spelers een nieuw verhaal beleven in het bekende universum van Fire Emblem: Three Houses, hun tactische vaardigheden beproeven en diepe relaties smeden met hun bondgenoten. Uiteindelijk bepaalt de speler zo het lot van een huurling die was voorbestemd om van de pagina’s van de geschiedenis te verdwijnen.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password