Ontdek een nieuw lot in Tales of Arise – Beyond the Dawn dat in november uitkomt

Soms is een verhaal voorbij, maar nog niet helemaal afgerond. Er is meer dan een jaar verstreken sinds het einde van Tales of Arise, maar het verhaal is nog niet over. Ontdek Tales of Arise – Beyond the Dawn, de aankomende uitbreiding voor de bekroonde JRPG van Bandai Namco Europe. De nieuwe uitbreiding voegt meer dan 20 uur aan spelinhoud toe en voegt nieuwe quests, kerkers, eindbaasgevechten en een episch nieuw verhaal toe, allemaal tegen de achtergrond van een evoluerende, prachtige fantasiewereld. Tales of Arise – Beyond the Dawn is verkrijgbaar op 9 november voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One en pc via STEAM.
Tales of Arise – Beyond the Dawn begint een jaar na het einde van het originele Tales of Arise. Alphen en de rest van The Six zitten gevangen tussen het feit dat ze worden vereerd als de Liberating Heroes of Dahna en verafschuwd als de Destroyers of Rights door Renans. Bij toeval ontmoeten ze de raadselachtige Nazamil, een machtig jong meisje dat de dochter is van een Renan heer en een Dahnan slaaf. The Six bieden aan Nazamil te beschermen, maar naarmate spelers verder komen en een band opbouwen met hun metgezellen, zullen ze te maken krijgen met een verdeelde wereld na de samensmelting van Rena en Dahna. In deze uitbreiding beleven spelers spannende nieuwe uitdagingen en zien ze een wereld die tegelijkertijd vertrouwd en geëvolueerd is.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password