Ontdek DLSS 3 in de Diablo IV Server Slam deze week en ontvang de game bij een Diablo IV GeForce RTX 40-series Bundle!

Aanstaande vrijdag start Blizzard de Diablo IV Server Slam Beta, waarbij gamers een voorproefje krijgen van het verschil dat DLSS 3 maakt in de game. Om te vieren dat Diablo IV op 6 juni uitkomt, brengt NVIDIA de Diablo IV GeForce RTX 40-series Bundle uit.

Ander DLSS-nieuws: Fobia – St. Dinfna Hotel, No One Survived en Someday You’ll Return: Director’s Cut verbeteren de prestaties met DLSS 2-ondersteuning.

GeForce RTX en Diablo IV zijn een match made in…
Blizzard en NVIDIA werken samen om spelveranderende technologieën naar Diablo IV te brengen, waardoor GeForce-gamers de definitieve ervaring krijgen. Versnel framerates met NVIDIA DLSS 3 en maak gameplay nog responsiever met NVIDIA Reflex. En alsof dat nog niet genoeg is, kunnen spelers hun hart ophalen met ray tracing in Diablo IV wanneer dit na de lancering beschikbaar komt.

Gamers kunnen een voorproefje krijgen van wat komen gaat wanneer de DLSS 3-enhanced Server Slam Beta van Diablo IV deze week begint! Na de succesvolle DLSS 2-uitgebreide Open Beta nodigt Blizzard games uit om hun servers te stresstesten in de Diablo IV Server Slam, die van 12 tot 14 mei plaatsvindt. Op technisch gebied introduceert de Server Slam ondersteuning voor NVIDIA DLSS 3, waardoor gamers met een GeForce RTX 40-series de krachten van het kwaad kunnen verpletteren met de allerhoogste framerates.

Diablo IV komt officieel uit op 6 juni.

Koop GeForce RTX, krijg Diablo IV
Om te vieren dat Diablo IV op 6 juni uitkomt, hebben we de Diablo IV GeForce RTX 40-series Bundle gelanceerd, die nu tot 13 juni beschikbaar is. Kopers van in aanmerking komende GeForce RTX 4070, 4070 Ti, 4080 en 4090 grafische kaarten en desktop pc’s bij geselecteerde retailers en etailers ontvangen een Battle.net-exemplaar van Diablo IV. Daarnaast ontvang je ook de:
  • Light-Bearer Mount en Caparison of Faith Armor
  • Diablo III Inarius Wings en Inarius Murloc Pet
  • World of Warcraft Amalgam Rage Mount
  • En Diablo Immortal Umber Winged Darkness Cosmetics Set

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com