Ontdek dit najaar nieuwe Pokémon avonturen in de uitbreidingspas van Pokémon Scarlet & Violet: The Hidden Treasure of Area Zero en Detective Pikachu Returns

Dit najaar kunnen Pokémon-fans weer op zoek naar nieuwe verhalen, werelden en Pokémon, met de release van de uitbreidingspas van Pokémon Scarlet & Pokémon Violet: The Hidden Treasure of Area Zero, waarvan deel 1: The Teal Mask verschijnt op 13 september, en de release van Detective Pikachu Returns op 6 oktober.

 

Pokémon Scarlet & Violet: The Hidden Treasure of Area Zero 

Pokémon Scarlet & Violet: The Hidden Treasure of Area Zero is de uitbreidingspas van Pokémon Scarlet & Pokémon Violet, die in november 2022 zijn uitgekomen. In The Hidden Treasure of Area Zero ontdek je nieuwe verhalen, personages en Pokémon. De uitbreidingspas bestaat uit twee delen, The Teal Mask, die op 13 september uitkomt, en The Indigo Disk, die in de winter van 2023 verschijnt.

 

Deel 1: The Teal Mask

Vertrek vanuit Paldea op schoolreis naar het Land of Kitakami, aan de voet van een grote berg. Trek een traditioneel jinbei-outfit aan, ontmoet nieuwe vrienden en Pokémon en ontrafel de mysteries achter de volksvertellingen van dit gebied. Kom oog-in-oog te staan met de Legendarische Pokémon Ogerpon, die een angstaanjagend masker draagt. In het dorp zijn drie Pokémon die worden beschouwd als de helden die Kitakami in het verleden hebben beschermd: Okidogi, Munkidori en Fezendipti.

 

Deel 2: The Indigo Disk

In The Indigo Disk reis je af naar het recentelijk opgerichte Blueberry Academy als uitwisselingsstudent. Het instituut bevindt zich grotendeels onder water, en de mensen die in de Blueberry Academy aanwezig zijn, zijn dol op gevechten met Pokémon. Ontmoet de Legendarische Pokémon Terapagos, die glinstert in zijn prachtige aura.

 
 

Voor het spelen van The Hidden Treasure of Area Zero is de basisgame Pokémon Scarlet of Pokémon Violet nodig.

 

Detective Pikachu Returns

Vanaf 6 oktober kun je weer mysteries oplossen samen met praatjesmaker en koffieleut Pikachu. Vanuit je thuisbasis in Ryme City werkt Pikachu samen met zijn partner, Tim Goodman met het onderzoeken van allerlei mysterieuze gebeurtenissen in deze filmische avonturengame. Met een flinke dosis koffie en zelfvertrouwen zoekt Pikachu, met de hulp van vele Pokémon, alles tot in de puntjes uit.

 
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password