Ontdek de wereld van Warhammer: Chaosbane

orige week onthulden Bigben en Eko software met trots de eerste gameplay-video van Warhammer: Chaosbane. Vandaag onthullen ze met evenveel trots de verhaallijn van deze ‘hack and slash’-game in een nieuwe trailer.

Lang voor de heerschappij van onze glorieuze Karl Franz, verenigden de bloeddorstige stammen van het noorden zich om Empire of Man binnen te vallen. De Grote Oorlog tegen Chaos woedde voort, totdat Magnus the Pious de inwoners van Nuln verenigde, de vijand versloeg en afrekende met de Chaos-leider, ook wel bekend als ‘The Everchosen’, waarna de overvallers zich terugtrokken. Maar de krachten van Chaos zijn teruggekeerd uit de schaduw om het rijk aan te vallen. Tenzij er iets aan wordt gedaan, zal het rijk van de mens opnieuw vervallen in duisternis en chaos.

In Warhammer: Chaosbane brengt elke klasse zijn eigen vaardigheden en gameplay met zich mee. Terwijl je online of lokaal samenwerkt met maximaal 4 spelers, zijn synergie en strategie van essentieel belang om de Chaos-hordes te weerstaan. Daarbij kun je ook gebruikmaken van bloodlust, een unieke mechanic in Warhammer: Chaosbane, die een verwoestende kracht ontketent waarmee je het tij van de strijd kunt keren.

Warhammer: Chaosbane is de eerste action-RPG die plaatsvindt in de wereld van Warhammer Fantasy Battles en verwelkomt spelers in het hart van de Oude Wereld, dat nog steeds is getekend door de Grote Oorlog tegen Chaos – een bloederig conflict dat enige tijd eerder plaatsvond. Spelers kunnen de rol aannemen van een mens, high elf, wood elf of dwarf en verschillende iconische locaties verkennen, zoals de vervloekte stad Praag of Nuln, de hoofdstad van het rijk in de tijd waarin het Chaosbane-verhaal zich afspeelt.

Warhammer: Chaosbane is momenteel in ontwikkeling en komt in 2019 naar consoles en pc.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password