Ontdek de vijfde Microsoft Flight Simulator Update

Xbox heeft aangekondigd dat de vijfde City Update van Microsoft Flight Simulator, gericht op grote Europese steden, nu gratis beschikbaar is voor alle bezitters van de game op Xbox Series X|S, Windows 10/11 PC, Steam en Xbox Cloud Gaming, evenals voor alle Xbox Game Pass leden.

Dankzij geavanceerde geografische modellering biedt deze nieuwe update een grotere visuele betrouwbaarheid voor vijf grote steden in Europa:

  • Den Haag, Nederland
  • Brussel, België
  • Košice, Slowakije
  • Zagreb, Kroatië
  • Cádiz, Spanje

Elk van deze vijf steden biedt uitzonderlijke bezienswaardigheden, van lokale bezienswaardigheden tot bruisende stadscentra tot rustigere natuurlijke omgevingen.

Microsoft Flight Simulator introduceert tevens een nieuw vliegtuigmodel, tegelijk met de nieuwe Cities Update beschikbaar: de Cessna T207A, een eenmotorig vliegtuig uit de Stationair familie. Deze is nu verkrijgbaar in de in-game store voor €14,99.

Den Haag:

Brussel:

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password