Ontdek de rust van Distant Bloom op PC op 27 maart

Kinda Brave Entertainment heeft samen met het getalenteerde team van Ember Trail vandaag aangekondigd dat het avonturenspel Distant Bloom op 27 maart 2024 uitkomt op pc via Steam. Alle fans die het leuk vinden om te zien hoe een wereld in puin verandert in een wereld in bloei, krijgen de kans om aan een prachtig avontuur te beginnen.

In Distant Bloom bevinden we ons samen met leden van onze kosmische expeditie op een buitenaardse planeet, met een cruciale missie om daar een thuis voor onze soort te vestigen. Na een lange reis door de kosmische leegte en een onverwachte noodlanding blijkt de planeet die we door de telescoop hebben geobserveerd geen weelderig groen paradijs vol leven te zijn, maar een totale ruïne.

Het is aan ons om de vraag te beantwoorden wat hier is gebeurd. Samen met onze metgezel Kei’ki, een trouwe robot, en ons team proberen we de natuurlijke omgeving van de planeet te herstellen en het leven te herstellen.

Tijdens onze reis komen we verschillende biomen tegen, waaronder heuvels, moerassen, kloven en bossen. Elke biome heeft een unieke fauna, die wordt gekenmerkt door het terrein (zoals rotsachtig, heet, droog of nat) en de verscheidenheid aan planten (waaronder bomen, struiken, varens en schimmels). Spelers krijgen de kans om het kwetsbare ecosysteem van de planeet te verkennen en getuige te zijn van de bloei voor hun ogen.

In de game beheren we onze grondstoffen, verzamelen we grondstoffen en zaden om onze nederzetting uit te breiden, upgraden we onze gereedschappen en verbeteren we de relaties met onze metgezellen. Onderweg komen we dieren tegen die ook onze hulp nodig hebben, evenals oude ruïnes die ons meer laten leren over hoe deze eens zo levendige planeet op de rand van uitsterven belandde.

Distant Bloom debuteert op 27 maart 2024 op Steam. Nieuwsgierige fans die de gezinsvriendelijke, rustige gameplay willen ervaren, kunnen vandaag nog de demo uitproberen die beschikbaar is op de Steam-winkelpagina.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password