Ontdek de nieuwe Xbox wireless controller – Astral Purple

Xbox is verheugd om vandaag de nieuwste toevoeging aan de klassieke Xbox controller lijn te onthullen, de Xbox Wireless Controller – Astral Purple. In een dieppaarse kleur, ook aanwezig op de thumbsticks en de knoppen, voegt deze controller een vleugje elegantie toe aan de game setup van gamers.

De Xbox Wireless Controller – Astral Purple wordt geleverd met alle functies van de huidige generatie Xbox controllers. Met een comfortabele en nauwkeurige grip, met name dankzij het hybride ontwerp van de D-Pad, belooft het urenlang gamen in de beste omstandigheden. Dankzij Bluetooth en Xbox Wireless-technologieën kan de Astral Purple controller verbinding maken met Xbox Series X|S en Xbox One consoles, pc’s, mobiele telefoons en tablets. Gamers kunnen met een gerust hart langer op avontuur gaan, met een batterijduur tot 40 uur.

Gamers kunnen hun ervaring personaliseren door de Xbox Accessoires app te gebruiken en de knoppen op hun controller aanpassen naar hun behoeften.

De Xbox draadloze controller – Astral Purple is vanaf vandaag beschikbaar voor pre-order voor € 64,99.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password