Ontdek de nieuwe Xbox draadloze controller – Dream Vapor Special Edition

Xbox heeft vandaag de komst van de Xbox Wireless Controller – Dream Vapor Special Edition aangekondigd, evenals Vapor designs bij Xbox Design Lab.

De Dream Vapor controller, met roze en paarse kleurpatroon, is nu beschikbaar voor pre-order voor de prijs van €69,99.

Met de Vapor Series kunnen fans kiezen uit een verzameling van zes nieuwe ontwerpen bij Xbox Design Lab. Of ze nu kiezen voor de Nocturnal Vapor met zijn donkergroene en grijze kleurpatroon of de Fire Vapor met zijn vurige rode en oranje kleurpatroon, spelers hebben keuze te over. Nadat ze het Vapor ontwerp voor de voorkant van hun Xbox wireless controller hebben geselecteerd, kunnen ze deze blijven personaliseren door de kleur en stijl van de knoppen, verschillende triggers of zelfs rubberen grepen te kiezen.

 

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password