Ontdek de nieuwe uitdagingen van Etrian Odyssey Nexus in de Challenge Trailer

Etrian Odyssey Nexus komt op 5 februari 2019 naar de Nintendo 3DS™! Terwijl je de labyrinten op het continent Lemuria voorzichtig ontdekt, moet je leren om je aan te passen aan de uitdagingen die je tegenkomt. Doe je dit niet, zal je bijna zeker verslagen worden door de handen (of kaken) van de beesten die op de loer liggen. Ontdek meer in de nieuwste trailer!

De officiële Etrian Odyssey Nexus website is nu live!
Als onderdeel van de update van vandaag lanceren we trots de officiële website voor Etrian Odyssey Nexus! Hier zijn meer details te vinden over de speelbare klassen, belangrijke personages en de systemen in Etrian Odyssey Nexus de we in de nieuwste trailer bespreken.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password