Ontdek de launch trailer van Elden Ring. Ben je klaar voor het avontuur?

Je reis gaat beginnen, Tarnished. Nog maar een paar dagen scheiden je van het betreden van Lands Between en het zoeken van je plaats als Elden Lord.

Bekijk hier onze nieuwste trailer, maar pas op als je de game met heldere ogen wilt ontdekken, want hij bevat personages en scènes die je nog nooit eerder hebt gezien.
Elden Ring kan je nu pre-orderen en verschijnt op 25 februari 2022 voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One en pc via Steam.

De game biedt een gratis upgrade naar PS5 voor spelers die de PS4-versie kopen en ondersteunt Smart Delivery voor Xbox, zodat spelers met één aankoop zowel op Xbox One als Xbox Series X|S kunnen spelen.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password