Ontdek de geheimen van Atlantis in Verne: De vorm van fantasie, nu uit!

Ontwikkelaar Gametopia en uitgever Assemble Entertainment zijn ongelooflijk verheugd te kunnen aankondigen dat hun fantasierijke verhalende avontuur Verne: The Shape of Fantasy zojuist is gelanceerd. Verne: The Shape of Fantasy gaan spelers samen met de beroemde auteur Jules Verne, maker van titels als Twenty Thousand Leagues Under the Seas en Journey to the Center of the Earth, op zoek naar de mysterieuze bron van de kracht van Atlantis.

De game speelt zich af in het alternatieve jaar 1888 en spelers worden gedropt in een wereld waarin een oorlog tegen de meedogenloze “Nation” het land Hemera dreigt te vernietigen. Samen met kapitein Nemo en zijn bemanning gaat Jules Verne op zoek naar een eeuwenoud artefact dat de macht zou hebben om de loop van de geschiedenis te veranderen. Net als in elk avontuur komen spelers onderweg vreemde en onvoorstelbare wonderen tegen.

Tijdens hun reis kunnen spelers Verne’s IMAG-apparaat gebruiken, waarmee hij de geschiedenis kan herschrijven en zijn lot kan veranderen als de dingen niet helemaal gaan zoals ze bedoeld zijn. Los merkwaardige puzzels op in verbluffende, pixelachtige locaties en let daarbij goed op elk detail, want avonturiers weten nooit welk klein snuisterijtje het verschil kan betekenen tussen succes of mislukking.

Belangrijkste functies:

  • Beheers je verbeelding: Ontdek en beheers de “IMAG”, een oud Atlantisch apparaat waarmee Verne zijn verhaal kan herschrijven en het lot van het avontuur kan veranderen.
  • We hebben gezelschap: Non-lineaire dialogen creëren een robuuste cast van personages in een spannend verhaal dat het menselijk vermogen om te fantaseren en grotere verhalen te vertellen weerspiegelt.
  • Unlock Atlantis One Puzzle at a Time: Maak gebruik van side-scrolling gameplay geïnspireerd door old-school adventure games waar het oplossen van puzzels en het verkennen van elke centimeter van je omgeving de sleutel tot succes is.
  • Geen ruïne onaangeroerd gelaten: Reis door een steampunk-achtige wereld die tot leven wordt gewekt door gedetailleerde pixelillustraties in allerlei omgevingen, van de donkere gangen van de Nautilus tot oude Atlantische ruïnes.
  • Historisch accuraat: Geniet van een gemakkelijk te volgen verhaal dat gebruik maakt van waargebeurde informatie over Jules Verne’s leven en wereldberoemde werken.

 

Verne: The Shape of Fantasy is nu verkrijgbaar op Steam en GOG voor €14,99 met een introductiekorting van 20%.

 
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password