Ontdek de evolutie van PAC-MAN WORLD Re-PAC in twee nieuwe trailers

PAC-MAN World 20th Anniversary, dat meer dan 20 jaar geleden werd uitgebracht, was de eerste uitstap van het legendarische gele icoon naar het 3D-platforminggenre. Vandaag krijgt PAC-MAN WORLD Re-PAC, de geremasterde versie van deze game, twee nieuwe trailers.

De eerste trailer toont de grafische evolutie die PAC-MAN naar de volgende generatie brengt. PAC-MAN WORLD Re-PAC brengt een fantastische, originele avontuurlijke wereld terug voor PAC-MAN, waarin onze held nu achter de Ghosts aanzit om PAC-MOM, PAC-BOY, PAC-SIS, Professor PAC, PAC-BUDDY en Pooka uit hun klauwen te redden, om vervolgens een nieuwe aartsvijand te ontdekken in de gevreesde TOC-MAN.
In de tweede trailer kom je meer te weten over PAC-MAN’s reis naar zes mysterieuze werelden om zijn familie te redden. PAC-MAN zal een breed scala aan moves en bommen kunnen gebruiken om zich een weg te banen door de verschillende omgevingen die de game te bieden heeft. Maar terwijl de Bomb Attack, Bomb Dot of Metal PAC-MAN een comeback maken, heeft PAC-MAN nu de mogelijkheid om in de lucht te hangen, de timing van zijn sprong te verlengen, en een Power Pellet te eten en in MEGA PAC-MAN te veranderen waardoor hij de Ghosts kan aanvallen.
PAC-MAN WORLD Re-PAC heeft ook een EASY MODE, met extra “Easy Blocks” waarmee alle spelers op hun tempo van de game kunnen genieten.

PAC-MAN WORLD Re-PAC zal verkrijgbaar zijn op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, Nintendo Switch en pc.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password