Ontdek Azucena, het nieuwe personage dat haar opwachting maakt in TEKKEN 8

TEKKEN 8 krijgt een compleet nieuw personage in de serie. Maak kennis met Azucena, een volledig nieuw personage dat is gemaakt voor TEKKEN 8. Raven, de geheime agent van de VN, keert ook terug naar het spel na verschijningen in TEKKEN 5 en TEKKEN 6.

Azucena staat bekend als de “Coffee Queen” en is een MMA-vechtster uit Peru. Ze is de laatste erfgename van de Ortiz-familie, een familie die een Peruaanse koffieplantage runt. Ze besloot mee te doen aan The King of Iron Fist Tournament om de Ortiz-boerderij te promoten. Azucena vecht met bewegingen die gebaseerd zijn op Mixed Martial Arts, maar met een aantal licht onconventionele technieken, zoals de Liberador, waarbij ze in een houding gaat staan waarin ze haar tegenstanders niet blokkeert, maar hun aanvallen instinctief ontwijkt.
TEKKEN 8 komt uit op PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc, een releasedatum is nog niet bekend.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password