Online mecha actie-RPG met meerdere spelers Phantom Galaxies krijgt gloednieuwe gameplaytrailer

Geniet van een gloednieuwe gameplaydiepte voor Blowfish Studios’ aankomende sci-fi space RPG PHANTOM GALAXIES. Epische mecha-gevechten, diepe personage-aanpassingen en spannende gevechten tussen de sterren zijn allemaal te zien in aanloop naar de gratis Early Access-lancering op 2 november via Steam en de Epic Games Store.

Toekomstige piloten kunnen zich verheugen op een breed scala aan gameplay-functies, waaronder het premie-systeem, grond- en luchtgevechten, Starfighter- en loadout-aanpassingen, verschillende vijandtypen en nog veel meer!
Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password