OnePlus en Epic Games introduceren Creative Island ‘90’

Als onderdeel van de partnerschip tussen OnePlus en Epic, die zijn basis vindt in technologische innovatie, introduceren de bedrijven op 29 mei om 16.00 uur Creative Island ’90’. De ’90’-kaart – ontwikkeld in samenwerking met Team Evolve – fungeert als een game binnen de Fortnite-game en is voor alle spelers toegankelijk via Creative Mode.

Image

’90’ bestaat uit vijf losse mini-games die elk negentig seconden duren en gericht zijn op de thema’s ‘snelheid’ en ‘soepel”behendigheid’. Maximaal 16 spelers kunnen strijden om de meeste punten in alle vijf de mini-games. Creative Island ’90’, dat is gebouwd voor gamers over de hele wereld, bevat een diverse reeks omgevingen en terreinen – met een historische of futuristische uitstraling.

OnePlus is de enige smartphone-producent die deze snelheid en beeldkwaliteit mogelijk maakt. De Fortnite-ervaring is daarmee beter dan op andere smartphones en zelfs vergelijkbaar met gamen op de pc.

 

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password