One Special Day Steam Sale Live vandaag ondersteunt SpecialEffect’s fondsenwerving op 15e verjaardag

Vanaf vandaag is een breed scala aan spannende titels beschikbaar via de One Special Day Steam Sale, die loopt van 6-10 oktober. De opbrengst van de verkoop helpt SpecialEffects fondsenwerving te ondersteunen als onderdeel van de One Special Day fondsenwerving op SpecialEffect’s 15e verjaardag.

De verkoop helpt SpecialEffect om haar belangrijke werk voort te zetten en mensen met een lichamelijke handicap te laten genieten van games. De verkoop omvat titels van een groot aantal gerenommeerde ontwikkelaars en uitgevers. Dit omvat titels van Devolver, Double Fine, Thunderful, 505 Games, Raw Fury en meer.

De One Special Day Steam Sale is slechts een deel van SpecialEffect’s inspanningen om fondsen te werven voor de One Special Day van dit jaar. Partners uit de industrie plannen een verscheidenheid aan fondsenwervende initiatieven en studio-evenementen ter ondersteuning van One Special Day. Medewerkers van bedrijven als Electronic Arts, King, Third Kind Games, SEGA Hardlight, Lucid Games, Xbox, Sumo Group, Playstation London, Hutch Games, Curve en nog veel meer kijken uit naar pub- en studioquizzen, veilingen, streams, game jams, fietstochten, hardlopen, zwemmen en wandelen en nog veel meer.

De steun van meer dan 90 partners (https://bit.ly/OSDpartners) – en hun gemeenschappen – zal de duizenden gehandicapten helpen die elk jaar om de hulp van het goede doel vragen. SpecialEffect’s teams van therapeuten en technische specialisten bieden beoordelingen en aangepaste technologieleningen om het leven van mensen met een handicap te veraangenamen. De liefdadigheidsinstelling geeft op haar beurt door wat ze leren om hardware- en softwareontwikkelaars te helpen hun producten en games gemakkelijker te gebruiken te maken voor zoveel mogelijk mensen over de hele wereld.

De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password