One Punch Man: World Een online 3d actiespel lanceert op 1 februari

Uitgever A PLUS JAPAN en Perfect World, de ontwikkelaar van Tower of Fantasy, lanceren One Punch Man: World op 1 februari 2024. Spelhelden kunnen serieus aan de slag in een online actiegame van wereldklasse, gebaseerd op de wereldwijde animehit One-Punch Man, met cross-platform play en progressie op Windows PC, Android en iOS. Voorinschrijving is nu open voor Windows PC op de officiële website, App Store en Google Play in Europa, het Midden-Oosten, Afrika en andere regio’s.+
Spelers in de One Punch Man: World ervaren:

  • Iconische personages: Speel als geliefde personages zoals Genos, Mumen Rider, Silverfang en nog veel meer… inclusief Saitama zelf?
  • Nieuwe Lore: Neem legendarische anime-gevechten aan en zie nieuwe perspectieven, misschien ook wel schurken zoals Carnage Kabuto!
  • Het gevecht: Ga de diepte in met makkelijk te leren, moeilijk te beheersen gevechten! Pareer aanvallen, verken combo’s, ontketen ultieme vaardigheden en maak eindbazen in stijl af!
  • De wereld: Beleef het dagelijks leven van een personage, leef je uit in de Arcade of ga samen met Saitama op zoek naar kortingen in de supermarkt!
  • Multiplayer-rechtvaardigheid: Werk samen met andere personages om de opdrachten van de Hero Association uit te voeren, de stad te verdedigen en sterker te worden!
Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password