One Punch Man: World Aankondiging van voorinschrijving en gesloten bètatest

Uitgever A PLUS JAPAN en Crunchyroll Games hebben de voorregistratie aangekondigd van het nieuwe actiespel One-Punch Man: World voor mobiele platforms. Spelers kunnen zich nu voorregistreren op Google Play en App Store voor pre-registratie beloningen.

De eerste gesloten bètatest van de game is ook aangekondigd en gepland tussen 18 en 25 oktober. Spelers kunnen zich vanaf 3 oktober aanmelden voor een kans om tester te worden door een aanmeldingsformulier in te vullen.

In deze bètatestronde zullen testers de wereld van One-Punch Man ervaren als nooit tevoren:

  • Ontmoet de Iconische Helden: Speel als geliefde helden zoals Genos, Mumen Rider, Silverfang… en de hoofdrolspeler Saitama? Hij zal ook op een onverwachte manier speelbaar zijn!
  • Beleef de verhalen: Op een actiegame-manier! Voel elke stoot en trap van de helden op je handpalmen en doe zelf mee aan de legendarische gevechten! En wat als we van kant wisselen en een perspectief van de schurken hebben, zoals uitbreken als Carnage Kabuto?
  • Geniet van het gevecht: Pareer de aanvallen van de vijand, voltooi verschillende combo’s, verzamel kracht, ontketen ultieme vaardigheden en maak eindbazen af zoals jij dat wilt! Deze hardcore 3D actiegame geeft je een strijdgevoel als nooit tevoren!
  • Dwing gerechtigheid af: Voer de taken uit die zijn toegewezen door de Hero Association, verdedig de stad met medehelden en word sterker!
  • Verken de wereld: Ervaar het dagelijkse leven van een held, leef je uit met games in het Arcade Center of bundel je krachten met Saitama tijdens een kortingswaanzin in de supermarkt!

Google Play:      https://play.google.com/store/apps/details?id=com.opmw.eu
App Store:         https://itunes.apple.com/jp/app/id6446193358

Official Website: https://eu.onepunchmanworld.com/
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password