One Punch Man: A Hero Nobody Knows onderweg naar Consoles en pc

Bandai Namco kondigt de ontwikkeling aan van One Punch Man: A Hero Nobody Knows van Spike Chunsoft. One Punch Man: A Hero Nobody Knows is de eerste game gebaseerd op de eponymous saga en beschikbaar op PlayStation 4, Xbox One en pc (digitaal).

One Punch Man: A Hero Nobody Knows is een actie-vechtgame in een universum waar bedreigingen dagelijks voorkomen en helden de enige hoop tegen de vernietiging zijn. Saitama de belangrijkste hoofdrolspeler, is een held die zelfs de sterkste vijanden met een enkele stoot kan vernietigen, een situatie die hem altijd beangstigt. De game biedt 3 vs 3 gevechten waarbij spelers krachtige teams kunnen vormen met behulp van veel bekende personages. De eerste bevestigde speelbare personages zijn Genos, Fubuki, Mumen Rider, Sonic en Saitama.

“One Punch Man: A Hero Nobody Knows is niet alleen een geweldige manier om in het ONE PUNCH MAN-universum te springen”, aldus Herve Hoerdt, SVP van Marketing, Digital en Content bij Bandai Namcoe. ”Fans van de serie kunnen ook spelen als een aantal van hun favoriete personages uit de serie in spannende 3 tegen 3 gevechten.”

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password