One Punch Man: A Hero Nobody Knows closed beta komt eraan

In One Punch Man: A Hero Nobody Knows krijgen spelers de kans hun eigen avatar aan te maken en hun eigen legende mee te maken! Tijdens het continue trainen en het vervolledigen van verschillende missies, stijg je in de Hero Association-rangen. Zelfs in het midden van een gevecht moeten spelers uitkijken voor verrassingen die opduiken en alles nog pittiger zullen maken. Deze speciale events variëren van tussenkomsten door schurken tot zelfs inslagen van meteorieten.

Bandai Namco is ook verheugd de closed beta aan te kondigen voor One Punch Man: A Hero Nobody Knows op PlayStation 4 en Xbox One. Van 1 tot 4 november krijgen spelers de kans de lobby te vervoegen en het tegen een andere speler of computergestuurd personage op te nemen. Fans kunnen hun code inlossen tot 30 oktober, zolang ze lid zijn van het Ep!c loyalty-programma. Schrijf je hier in, maar let op; de aantallen zijn gelimiteerd. De closed beta timings luiden als volgt:

  • Sessie 1 – Vrijdag 1 november van 11:00 tot 13:00 CEST
  • Sessie 2 – Zaterdag 2 november van 07:00 tot 09:00 CEST
  • Sessie 3 – Zaterdag 2 november van 22:00 tot middernacht CEST
  • Sessie 4 – Zondag 3 november van 22:00 tot middernacht CEST

De nieuwste trailer werd tevens gelanceerd, inclusief het gekende “Freaking out!” themalied door JAM Project. JAM Project is een band die in 2000 door een groep getalenteerde zangers werd opgericht. Ze creëerden zowel het themalied voor het eerste als het tweede seizoen van de ONE PUNCH MAN anime en werkten individueel aan andere animeprojecten mee.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password