One Piece Pirate Warriors 4 verschijnt op 27 maart 2020

Bandai Namco is verheugd te kunnen aankondigen dat One Piece Pirate Warriors 4 vanaf 27 maart 2020 beschikbaar is op PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en pc. Spelers die de game pre-orderen, ontgrendelen de Vinsainsi quemoke-broers (Ichiji, Niji en Yonji) en twee exclusieve kostuums die op een later moment worden aangekondigd.

Voor de meest toegewijde fans uit Europa* is er ook de Kaido Edition, die naast de game een diorama bevat waarin de epische strijd tussen Luffy en Kaido weergegeven wordt.

Tenslotte kondigt Bandai Namco aan dat ze de volgende vier iconische Wano-kostuums gratis beschikbaar stellen voor iedereen die de game vanaf de releasedatum koopt:

  • Luffytaro (Luffy)
  • Zorojuro (Zoro)
  • Soba Mask (Sanji)
  • Onami (Nami)

Zoals eerder vermeld bevat One Piece Pirate Warriors 4 een alternatief einde, gezien de manga momenteel nog geproduceerd wordt. Door het bekijken van deze video kom je meer te weten over het verhaal.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password