ONE PIECE ODYSSEY steekt op 13 januari 2023 van wal, pre-order nu

Bandai Namco Europe kondigde vandaag de wereldwijde lancering op 13 januari 2023 aan van ONE PIECE ODYSSEY, een JRPG met een nieuw verhaal dat zich afspeelt in de ONE PIECE-wereld waarin spelers hun favoriete leden van de Straw Hat Crew kunnen besturen.

Het spel komt uit op PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc via STEAM. Pre-orders zijn nu al beschikbaar van onder andere de Collector’s Edition-bundel met een exclusief Monkey.D.Luffy- & Lim-beeldje op de website van Bandai Namco.
ONE PIECE ODYSSEY brengt de Straw Hats naar een mysterieus nieuw eiland waar ze avonturen beleven, mysteries van het eiland ontdekken en vechten tegen krachtige vijanden en slechteriken in spannende turn-based gevechten. In het spel kunnen spelers in de schoenen kruipen van hun favoriete piraten en spelen als Luffy, Zoro, Nami, Usopp, Sanji, Chopper, Robin, Franky en Brook.

Het spel snijdt een nieuw hoofdstuk aan voor deze beruchte piraten met een origineel verhaal en nieuwe gezichten die werden geschreven onder het toezicht van de schrijver van de serie: Eiichiro Oda. ONE PIECE ODYSSEY’s release valt samen met de 25e verjaardag van oorspronkelijke manga. Het spel zal zeker de charme, humor en chemie van de anime kunnen uitstralen met een kleurrijke stijl, ongelooflijke beelden en vooral de oorspronkelijke Japanse stemacteurs van de serie.

Pre-orders voor ONE PIECE ODYSSEY zijn vanaf nu beschikbaar met onderstaande opties:

  • Standard Edition: Deze versie bevat het basisspel ONE PIECE ODYSSEY met een pre-order bonus (10x Energy Apples, 10x Excite Apples, 3x Golden Jellies, 100.000 Berries, en de Traveling Outfit-set)
  • Deluxe Edition: Deze versie bevat het basisspel, de Deluxe Pack (twee juwelen en de Sniper King traveling outfit), de Adventure Expansion Pack (één uiterst bruikbare Accessory-set, een toekomstig extra DLC-verhaal en 100.000 Berries) en een pre-order bonus (10x Energy Apples, 10x Excite Apples, 3x Golden Jellies, 100.000 Berries, en de Traveling Outfit-set). De Deluxe Edition zal enkel digitaal beschikbaar zijn.
  • Collector’s Edition: Deze versie bevat de inhoud van de Deluxe Edition, een exclusief Monkey.D.Luffy- & Lim-beeldje (23x21x21 cm) en een pre-order bonus (10x Energy Apples, 10x Excite Apples, 3x Golden Jellies, 100.000 Berries en de Traveling Outfit-set).
Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password