One Piece Odyssey is terug met Reunion of Memories en komt uit op 25 mei 2023

Deze maand neemt de onlangs aangekondigde DLC Reunion of Memories spelers mee terug in de wereld van Memoria! Sluit je op 25 mei 2023 aan bij de Straw Hat-crew, die in een nieuw avontuur wordt gevangen door een mysterieus en bekend uitziend meisje, die een obscure en dreigende kubus in haar hand heeft…

Reunion of Memories zal spelers de mogelijkheid geven om terug te gaan naar avonturen uit hun geliefde One Piece-herinneringen en opnieuw een aantal bekende gezichten te ontmoeten. Mihawk, Perona, Ener maar ook Whitebeard zullen deel uitmaken van de personages die de Straw Hat-crew zal ontmoeten in deze nieuwe reis door de geheugenwereld.
Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com