One Piece Odyssey gaat vandaag de zee op

One Piece Odyssey is nu beschikbaar voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc.

De Straw Hat Crew kruist het pad van een ongelooflijke storm waardoor ze verdwalen op het vreemde, legendarische eiland Waford. Ondertussen is de Thousand Sunny bijna tot zinken gebracht en in flarden achtergelaten. Terwijl ze het eiland en zijn oude ruïnes verkennen, ontmoeten ze Lim en Adio, twee inwoners van Waford. Nadat ze ten onrechte van hun krachten zijn beroofd door de mysterieuze kracht van Lim, begint een nieuwe gedurfde reis voor de bemanning, met nieuwe personages en monsters ontworpen door Eiichiro Oda en een originele verhaallijn verweven met herinneringen aan hun vroegere avonturen.

Op een klassieke RPG-manier kunnen spelers de controle nemen over elk lid van de bemanning en hun unieke vaardigheden gebruiken voor verkenning of gevechten. Onze beroemde piraten zullen hun vijanden moeten verslaan in turn-based gevechten met een twist, de Scramble Area Battle: dit systeem laat spelers door meerdere gevechtsgebieden bewegen om hun beste strategie te kiezen. Bovendien plaatst het Dramatic Scene-systeem spelers willekeurig tegenover speciale gevechtsomstandigheden, waardoor ze bij voltooiing beloond worden met meer ervaringspunten.
Er is ook een gratis demoversie beschikbaar voor PlayStation 4, PlayStation 5 en Xbox Series X|S, zodat spelers de eerste uren van One Piece Odyssey kunnen beleven. Ze kunnen hun save van de demo overzetten naar de volledige game en het avontuur voortzetten waar ze waren gebleven.

Beleef een nieuw gedenkwaardig avontuur met One Piece Odyssey, waarin belangrijke momenten voor One Piece-fans worden verweven.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password