‘One Man Did All This?’ Live Action Trailer voor Just Cause 4

Met slechts een week voor de lancering van Just Cause 4, presenteert Square Enix trots een nieuwe kijk op Rico Rodriguez door de ogen van de dominante rivaliserende factie die bekend staat als The Black Hand.

Exclusieve gameplay gecombineerd met live-actie en een intense soundtrack van de wereldberoemde DJ/producer Slushii, geeft de Just Cause 4 “One Man Did All This?” trailer een humoristische blik op de destructieve kracht die rogue agent Rico Rodriguez kan leveren op 4 december. Ervaar Rico vanuit het perspectief van de vijandige militie – The Black Hand – als fractieleider Gabriela Morales luistert naar de verhalen van slachtoffers die Rico in actie hebben overleefd. Van het vernietigen van een vijandelijke basis tot het vastbinden van zeecontainers met explosieve vaten, het kan allemaal in JUST CAUSE 4.

In de fictieve Zuid-Amerikaanse wereld van Solis neem JUST CAUSE 4 de ongelooflijke vernietiging en unieke fysica van de serie naar een heel niveau met de introductie van tornado’s en andere extreme weersomstandigheden. JUST CAUSE 4 heeft vier verschillende biomen: regenwoud, graslanden, alpine en de woestijn. Elk bioom heeft zijn eigen individuele, volledig gesimuleerde weergebeurtenis waardoor spelers een werkelijk unieke ervaring hebben terwijl ze deze diverse wereld doorkruisen.

JJust Cause 4 zal op 4 december 2018 verschijnen op Xbox One, pc en PlayStation 4.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password