One Last Breath deelt een nieuwe demo na een zomer van gebeurtenissen

Gedurende de hele zomer heeft One Last Breath deelgenomen aan enkele van de meest relevante videogame-evenementen: Gamescom, Pax West en Tokyo Game Show. De pers en het publiek genoten van een meer gepolijste versie van de demo dan die beschikbaar is op Steam. Nu kun jij deze bijgewerkte demo ook proberen! Het Spaanse Moonatic Studios en Catness Games hebben deze verbeterde versie op Steam gepubliceerd.

Deze demo won de Best Game Award in de Indie Booth Arena, de toonaangevende indie stand op Gamescom. Waarom? Het implementeert veel verbeteringen ten opzichte van de vorige build. De update bevat gloednieuwe animaties voor Gaia, het hoofdpersonage in One Last Breath. Het verbetert ook de AI van de vijanden om ze nog angstaanjagender te maken. Hetzelfde geldt voor de besturing van takken, machines en dozen die worden gebruikt om puzzels op te lossen in dit 2,5D-avontuur.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password