One-Hit-Kill zwaardvechtgame Die by the Blade wordt in mei 2024 uitgebracht op PC

Het Slowaakse Grindstone is verheugd te kunnen aankondigen dat de rechten voor de langverwachte one-hit-kill multiplayer zwaardvechtgame Die by the Blade zijn teruggegeven van de uitgeefpartner aan het oorspronkelijke ontwikkelteam. Na de succesvolle herovering van de rechten zal Grindstone Die by the Blade op 16 mei 2024 uitbrengen op PC via Steam en Epic Games Store, gevolgd door de release op consoles in oktober 2024. Deze strategische beslissing markeert een cruciaal moment voor de toekomst van zowel Grindstone als Die by the Blade.

De aanvankelijke samenwerking met de uitgeefpartner begon met hoge verwachtingen, maar naarmate de reis vorderde, werd het duidelijk dat verschillende visies voor het project het ware potentieel beïnvloedden. Grindstone onderkende het belang van het op één lijn brengen van de creatieve visies voor het succes van Die by the Blade en nam de stap om het project opnieuw over te nemen van de vorige uitgeefpartner, waardoor het team de creatieve visie voor hun spel volledig kon realiseren en het direct naar de community kon brengen.
“We zijn ontzettend blij dat we Die by the Blade direct naar onze fantastische community kunnen brengen en de creatieve visie van de game samen met onze spelers vorm kunnen geven!”, aldus Peter Nagy, CEO van Grindstone. “Deze beslissing was moeilijk te nemen en ongelooflijk moeilijk om tot leven te brengen voor een klein indiebedrijf als Grindstone. We hebben de uitdaging echter aangenomen en ondanks de ingewikkelde en moeilijke tijden in de industrie zijn we erin geslaagd om de externe financiering rond te krijgen om de Die by the Blade-rechten terug te krijgen. Als gevolg daarvan kan ons creatieve team de game nu rechtstreeks naar onze fans brengen en het ware potentieel ervan ontketenen.”

De releasedatum voor de pc-versie van Die by the Blade is vastgesteld op 16 mei 2024, tot grote vreugde van gretige fans die al lang naar dit moment uitkijken. De studio doet er alles aan om ervoor te zorgen dat de pc-versie een gepolijste en meeslepende ervaring is.

Bovendien is Grindstone van plan om de consoleversie van Die by the Blade in oktober 2024 uit te brengen, waardoor het bereik van de game wordt vergroot voor een breder gamepubliek.

Vertaald met www.DeepL.com/Translator (gratis versie)

 

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password