One Collection to Rule The All – Atari 50: The Anniversary Celebration krijgt een Accolades Trailer

Atari 50: The Anniversary Celebration is nu beschikbaar op pc en consoles en is een echte Criterion-achtige interactieve compilatie en liefdesbrief aan de mensen en ervaringen die de videogame-industrie vijf decennia geleden hebben opgebouwd. Ontdek geliefde klassieke games door een nieuwe lens, hoor van de ontwerpers en programmeurs die het allemaal mogelijk maakten, en bekijk nooit eerder vertoonde exclusieve documentairebeelden, samen met andere belangrijke artefacten. Daarnaast introduceert Digital Eclipse een selectie nieuwe games die gebaseerd zijn op klassieke favorieten, waaronder AirWorld, het laatste en ontbrekende deel in de beruchte Swordquest-serie.

Wandel door de decennia heen over coin-op, 2600, 5200, 7800, Atari 8-bit computers, Lynx en Jaguar consoles om een voorproefje te krijgen van de magie die Atari introduceerde in het home entertainment tijdperk. Met vroege conceptschetsen, ontwikkelingsschetsen, interne memo’s, commentaar van ontwikkelaars, foto’s, korte films en meer, komt u als een echte Atari-historicus uit de bus.

 
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password