Onderzoek criminelen in kaartgevechten: Card Detective lanceert vandaag op Steam

Card Detective, het complexe misdaadonderzoeksspel met een op kaarten gebaseerd ondervragingssysteem van ontwikkelaar MuccyGames, kraakt vandaag de zaak op pc via Steam.
Stap in de schoenen van Hazel Gong, een jonge journaliste die nu een beginnende detective is, nadat ze een mysterieus lijk ontdekt onder een verlaten bouwterrein. Leer echte speurneuzen en pas ze toe om getuigen aan de tand te voelen en tot op de bodem uit te zoeken van een komisch raadselachtige zaak die tot leven komt met prachtige handgetekende afbeeldingen.

Ontcijfer een wazige opeenvolging van gebeurtenissen en doe mee aan tot nadenken stemmende kaartgevechten, waarbij gebruik wordt gemaakt van criminele psychologie om realistische ondervragingstechnieken voor getuigen te simuleren. Kies voor “Aanvallen” met directe ondervraging of “Analyseren” met strategische vragen om de vastberadenheid van zelfs de meest berekende criminelen te breken.

Doorloop een levendig verhaal in stripvorm en verzamel nieuwe kaarten met verschillende onderzoeksmethoden. Maak zorgvuldig je eigen decks met niet-traditionele onderzoeksstijlen, ontrafel ingewikkelde relaties en leg cruciale verbanden om de zaak op te lossen en recht te doen aan het slachtoffer.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password