Ondek het universum van Vento Aureo in JoJo’s Bizarre Adventure: Eyes of Heaven

Enkele Jaren na hun laatste gevecht ontdekt Jotaro Kujo dat DIO een kind heeft achtergelaten, ontstaan uit het lichaam van Jonathan Joestar. De jonge man, levend in Napels, is vastbesloten de Napolitaanse maffia Passione te infiltreren, zich naar de top van de criminele organisatie te werken en de stad hun vrijheid terug te geven. Dit is de vijfde held uit JoJo’s Bizarre Adventure, die ook speelbaar zal zijn in JoJo’s Bizarre Adventure: Eyes of Heaven.

De meest gekende personages en locaties uit de vijfde arc zullen in de game zitten! Spelers zullen zelfs met de jonge held kunnen vechten: Giorno Giovanna en diens stand, Golden Wind. Naast zijn zijde staan vele andere personages: Bruno Bucciarati, Guido Mista, Narancia Ghirga, Pannacotta Fugo en Trish Una. Samen zijn ze klaar om de leider van Passione te verslaan: Diavolo en zijn stand Emperor Crimsom. Om daarin te slagen zullen ze de confrontatie moeten aangaan in enkele typische locaties van Vento Aureo: Colosseum en Neapolis Station.

JoJo’s Bizarre Adventure: Eyes of Heaven zal vanaf 1 juli 2016 verkrijgbaar zijn voor PlayStation 4.
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password