Omeda Studios kondigt PlayStation Gesloten Beta Testen aan voor haar Innovatieve Derde-Persoon Actie MOBA – Predecessor

Omeda Studios, een community-gedreven studio, heeft vandaag aangekondigd dat de Playstation Closed Beta voor Predecessor, een third-person actie MOBA, op 5 december 2023 van start gaat. Predecessor is voortgekomen uit Paragon, oorspronkelijk ontwikkeld door Epic Games, en floreert al bijna een jaar in Early Access op PC. Tijdens deze Gesloten Beta krijgen PlayStation-spelers de kans om te proeven van deze nieuwe generatie MOBA, de eerste in zijn soort op Unreal Engine 5.

Wat is Predecessor?

Teams van vijf spelers gaan de strijd met elkaar aan en strijden voor glorie op het slagveld tegen vijandelijke helden op een traditionele kaart met drie banen, een interactieve jungle, epische monsters en meer. In een wedstrijd worden 10 spelers in twee teams verdeeld en bestuurt elke speler de held van zijn keuze. Elke held heeft zijn eigen unieke vaardigheden en ontwerp, wat betekent dat er een held is die bij ieders speelstijl past. Helden voltooien doelen om goud te verzamelen, zoals het doden van minions, het neerhalen van torens of het vernietigen van vijandelijke helden. Naarmate een held meer goud verzamelt, kan hij items kopen in de winkel die zijn helden op interessante manieren beïnvloeden. Zo kan hij naar nieuwe locaties teleporteren, onzichtbaar worden, de tijd bevriezen en nog veel meer. Met items kan een held ook krachtiger worden (kracht, aanvalssnelheid, gezondheid en verschillende andere attributen). In tegenstelling tot de meeste MOBA’s, plaatst Predecessor je in het hart van de actie. Het derde-persoonsperspectief dompelt spelers volledig onder in het spel als vijanden uit schaduwmuren, over richels of achter hen verschijnen.

Wat kun je verwachten tijdens deze Gesloten Beta?

Tijdens de PlayStation Closed Beta hebben spelers de keuze uit meer dan 30 verschillende helden met hun specifieke eigenschappen en rollen. Dankzij de cross-platform mogelijkheden zullen PlayStation Closed Beta-spelers samenwerken met PC-spelers, waardoor ze minder tijd kwijt zijn aan matchmaking en zich kunnen aansluiten bij een gepassioneerde spelerscommunity.

Over Predecessor’s Playstation Gesloten Beta:

Playstation Closed Beta begint op 5 december 2023 en is toegankelijk voor alle Noord-Amerikaanse en EU-spelers op PS4 en PS5.

Om toegang te krijgen tot de Playstation Closed Beta, moeten spelers zich HIER registreren met hun e-mailadres. Na ontvangst van een code die toegang geeft tot de Gesloten Beta-test, krijgen spelers de kans om te genieten van de allereerste MOBA op Unreal Engine 5 met cross-platform play als ze samenwerken met hun collega-PC-spelers om hun tegenstanders te vernietigen! Alle voortgang tijdens de PlayStation Closed Beta wordt bewaard en spelers kunnen genieten van hun prestaties en vrijgespeelde content zodra de game in de toekomst wordt uitgebracht.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password