omarm uw eigenaardigheden als Monogatari Puzzle & Dragons betreedt

Bovennatuurlijke krachten vallen de wereld van Puzzle & Dragons binnen in de nieuwste samenwerking met Monogatari Series, en brengen vampiers, geesten en beesten naar de populaire mobiele puzzelgame. Spelers kunnen zich aansluiten bij personages uit de Monogatari Series om kwaadaardige verschijningen te verslaan en nieuwe vrienden te maken in beperkte dungeons die vandaag tot en met 14 augustus beschikbaar zijn.

Koyomi Araragi, een derdejaars middelbare scholier die zijn vloek probeert te verslaan, weet dat het herstellen van je menselijkheid makkelijker is als je vrienden aan je zijde hebt. Spelers kunnen een bezoek brengen aan de 7 Magische Stenen! Monogatari Series Egg Machine bezoeken en een gratis trekje krijgen uit de Monogatari Series Memorial Egg Machine. Verzamel vriendelijke gezichten zoals Hitagi Senjyogahara, of win van vijanden zoals Ougi Oshino.

Ga op zoek naar het bovennatuurlijke
Versla kwade krachten waar ze op de loer liggen in kerkers die exclusief voor evenementen zijn.

  • In Monogatari Series kunnen spelers de strijd aangaan met verschijningen om kans te maken op prijzen, waaronder Monogatari Series Collab Medal – Gold die kan worden verhandeld op de Monster Exchange.
  • Monogatari Series Challenge! beloont de moedigste bovennatuurlijke jagers met beloningen voor de eerste keer en één trek uit de Monogatari Series Memorial Egg Machine voor het verslaan van de kerker bij de eerste poging.

Tamme beesten en verschijningen
Ruil je medailles in bij de Monster Exchange voor personages als Koyomi Araragi en Apparition Killer, Kiss-shot. Verdien medailles als beloning en bonussen voor de eerste keer uitspelen in de Monogatari Series en Monogatari Series Challenge! kerkers.\

 

De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password