Omarm het comfort van het boerenleven in “Across the Valley” op PSVR2 en SteamVR 6 april 2023

Across The Valley, de heilzame landbouwsimulator ontwikkeld door FusionPlay, nodigt VR-boeren uit om landelijke gelukzaligheid te ervaren als een van de weinige gloednieuwe titels die op donderdag 6 april 2023 debuteren op PlayStation VR2 via PlayStation 5, alsmede SteamVR. Ervaar later in het jaar pure ontspanning op andere VR-platforms.

Realiseer de droom om van het land te leven in een charmante virtual reality boerderij. Maak je handen vuil door velden te besproeien, koeien te melken, schattige babydieren groot te brengen en zelfs met de varkens op truffeljacht te gaan!

Koppel zaden aan grond en verzorg ze met de grootste liefde en zorg voor een overvloedige oogst aan het eind van het seizoen. Verkoop de oogst op de markt en herinvesteer de winst in uitbreiding van het landgoed of verbetering van de workflow. Richt een eierenimperium op, ontwikkel een varkensprovincie, of doe van alles wat voordat de zon na een dag hard werken aan de horizon ondergaat!

Across the Valley, exclusief ontwikkeld voor VR, maakt gebruik van de high-end specs van de nieuwe hardware om state-of-the-art niveaus van immersie te bereiken. Zelfs de koudste harten zullen smelten in de zonovergoten velden die tot leven worden gebracht met prachtige handgetekende graphics, glinsterend met de sfeervolle deuntjes van een soundtrack van de bekroonde gamecomponisten Dynamedion (Hitman, Injustice 2, Mortal Kombat 11).
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password