Omarm het bloedbad, voel de horror: Retro FPS Hyperviolent nu beschikbaar in Early Access!

Fulqrum Publishing en Terminist Arcade kondigen aan dat HYPERVIOLENT, de heerlijk gewelddadige, retro FPS vandaag in Early Access lanceert via Steam, Epic Games Store en GOG.com.
HYPERVIOLENT is geïnspireerd op klassieke sprite-based shooters uit de jaren ’90 en plaatst spelers op een afgelegen mijnkolonie op een asteroïde, waar een oeroud kwaad is ontwaakt door de buitensporige machtswellust van de mens. Met behulp van een uitgebreid wapenarsenaal moeten spelers hun innerlijke agressie onderwerpen; schietend en hakkend banen ze zich een weg door hordes monsterlijke vijanden terwijl ze een bloeddoorlopen, kosmisch horror mysterie ontrafelen.

Bijna eindeloze combinaties van wapens en munitie verleiden spelers om hun VIOLENCE naar een hoger niveau te tillen, maar zorgvuldig beheer van middelen en een scherp oog zijn de sleutel tot overleven, want vijanden kunnen – en zullen – hen in een hinderlaag lokken wanneer ze het het minst verwachten.

Tijdens Early Access kunnen spelers de eerste vijf levels vol spannende sci-fi horroractie ervaren; ze nemen het op tegen tien gevarieerde vijandentypen en twee veeleisende eindbaasgevechten in brute first-persongevechten, waarbij ze 12 verschillende wapens gebruiken. Naarmate de Early Access-campagne vordert, wordt de singleplayer van HYPERVIOLENT uitgebreid met compleet andere gameplay-ervaringen, en bij de volledige release introduceert het spel Multiplayer-ondersteuning naast verschillende spannende spelmodi.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com