Omarm de verschrikkingen van Scorn op 3 oktober voor PlayStation 5

In oktober kunnen PlayStation 5-liefhebbers zich eindelijk onderdompelen in het verontrustende universum van Scorn, het veelgeprezen first person horroravontuur. Ebb Software heeft in samenwerking met Kepler Interactive de releasedatum van dinsdag 3 oktober bekendgemaakt tijdens de Future Games Show op de gamescom van dit jaar. Scorn is geïnspireerd door H.R Giger en is een must-play voor horrorliefhebbers en gamers die hun zenuwen tot het uiterste willen drijven.

Pre-orders zijn vanaf vandaag digitaal beschikbaar voor PS5. Verzamelaars van het macabere kunnen hun handen leggen op een exclusieve fysieke deluxe editie* voor zowel PS5 als Xbox Series X|S. De fysieke deluxe-editie wordt gedistribueerd door Maximum Games en bevat de volledige game, een limited edition SteelBook-koffer, de beklemmende originele soundtrack van de game en een digitaal artbook via geselecteerde retailers.

Scorn lanceert op dinsdag 3 oktober 2023 voor PlayStation 5.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password