Omarm de natuur en kunst met een gratis update voor Animal Crossing: New Horizons op de Nintendo Switch

Er verschijnt een nieuwe gratis update voor Animal Crossing: New Horizons op de Nintendo Switch. De update brengt nieuwe, seizoensgebonden evenementen naar het eiland, waardoor eilandbewoners diverse kunstexposities, een uitgebreid museum en nieuwe flora kunnen ervaren en enkele nieuwe gezichten kunnen tegenkomen. Deze gratis update en andere updates later dit jaar voegen nieuwe ervaringen aan de game toe waar spelers een lange tijd van kunnen genieten.
De trailer Animal Crossing: New Horizons – Gratis update op 23 april 2020 (Nintendo Switch) geeft een mooi overzicht van de nieuwe personages, functies en evenementen die naar de game komen.
Leifs tuinkraam – Natuurliefhebber Leif komt regelmatig naar je eiland om zijn weelderige assortiment aan tuinspullen te verkopen, waaronder zaadjes voor bloemen en struiken. Deze decoratieve producten maken elk eilandparadijs een stukje groener.
Redds schattenschuit – Nadat je de update hebt gedownload, zal Redd langskomen in zijn boot om kunst en uniek gekleurde meubels te verkopen. Deze kleuren meubels zijn niet verkrijgbaar in Nooks hoek. Net als in vorige Animal Crossing-games moeten spelers hier opnieuw uitvogelen welke kunststukken echt zijn en welke nep. Als je een echt kunstwerk hebt gekocht, kun je het doneren aan het museum om tentoon te laten stellen. Op deze tentoonstelling vind je allerlei soorten kunst, van schilderijen tot beeldhouwwerken.
Natuurdag (23 april – 4 mei) – Wanneer Natuurdag plaatsvindt, kun je onder andere speciale Nook-miles-uitdagingen aangaan. De doelstellingen staan hierbij in het teken van de natuur. Zo moet je bijvoorbeeld bomen planten of bloemetjes water geven.
Meidagreis (1 – 7 mei) – In de eerste week van mei kunnen spelers een eenmalige meidagticket gebruiken op de luchthaven om deel te nemen aan een meidagreis naar een eiland dat er anders uitziet dan dat je wellicht gewend bent van andere tripjes. Het kan zijn dat je ook een oude bekende tegen het lijf loopt…
Internationale Museumdag (18 – 31 mei) – Ter ere van Internationale Museumdag kunnen spelers deelnemen aan een stempelrace. Nadat je een speciale stempelkaart hebt gekregen, kun je vissen, insecten en fossielen bewonderen terwijl je bij verschillende tentoonstellingen stempels verzamelt om een beloning in de game te verdienen.
Trouwseizoen (1 – 30 juni) – In juni kunnen spelers naar het eiland van Harvey gaan om het getrouwde stel Reese en Cyrus te ontmoeten. Ook kun je ze helpen om trouwfoto’s met ze te maken in de fotostudio. Als blijk van waardering geeft het stel je speciale voorwerpen in huwelijksstijl.
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password