Om de 20e verjaardag van Naruto te vieren, zal Naruto X Boruto Ultimate Ninja Storm Connections in 2023 uitkomen

Videogame-uitgever en ontwikkelaar Bandai Namco Europe S.A.S. heeft vandaag aangekondigd dat Naruto X Boruto Ultimate Ninja Storm Connections, het nieuwe deel in de Ultimate Ninja STORM-serie, in 2023 uitkomt, ter ere van de 20e anime-verjaardag van NARUTO. De game komt uit op PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch en pc.
Naruto X Boruto Ultimate Ninja Storm Connections zal het grootste roster in een Naruto-game bieden, inclusief nieuwe personages als Ashura en Indra Otsutsuki. De game bouwt voort op het succes van de franchise en bevat scherpe graphics in de stijl van de anime en dynamische gevechten met ondersteuning tot 60 fps op PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc.

De verhaalmodus van de game zal geselecteerde scènes uit het verhaal van NARUTO bevatten, met de nadruk op de diepe band tussen Naruto en Sasuke. Daarnaast zal er ook een origineel verhaal beschikbaar zijn in de game.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password