OlliOlli World: VOID Riders-uitbreiding nu verkrijgbaar

Vandaag kondigden Private Division en Roll7 OlliOlli World: VOID Riders aan, de eerste van twee uitbreidingen van de veelgeprezen skateboard-actie-platformgame OlliOlli World, nu digitaal verkrijgbaar voor PlayStation 5, PlayStation 4, PlayStation 4 Pro, Xbox Series X|S, Xbox One, Nintendo Switch en Windows PC. OlliOlli World: VOID Riders is los verkrijgbaar of als onderdeel van de OlliOlli World Rad Edition en de Expansion Pass. De Rad Edition bevat de basisgame, OlliOlli World: VOID Riders en de aankomende tweede uitbreiding (gepland voor eind 2022), evenals het digitale cosmetische item ‘Close Encounter-skatebord’.
 

De bizar brute aliens, Sair’Rah, Khehvyn en Pftangxi, zijn aangekomen in Radlandia met de bedoeling om skate-exemplaren te verwerven voor hun machtige leider, Nebulord. OlliOlli World: VOID Riders brengt een avontuurlijke nieuwe wereld vol uitdagingen en ruimtespullen, terwijl je je voorbereidt op het betreden van een buitenaardse omgeving: de V.O.I.D. Voel de flow terwijl je door het besneeuwde Cloverbrook trekt, door de griezelige Sunshine Valley grindt en het stormachtige Burntrock bezoekt. Terwijl je Radlandia doorkruist, word je meegesleurd in een buitenaardse ontvoering met de zwaartekracht tartende trekstraal. Maak indruk op Nebulord met je buitenaardse stijl en misschien word je wel zijn favoriete Aardse skater!

In OlliOlli World: VOID Riders ollie je door verschillende levels met buitenaardse metgezellen en ervaar je een compleet andere kant van Sunshine Valley, Cloverbrook en Burntrock. Terwijl de aliens skaters (en koeien) ontvoeren, moet jij de obstakels overwinnen die voor je liggen om de thuisplaneet van de VOID Riders te ontgrendelen: V.O.I.D. Laat je ware zelf zien met buitenaardse looks, inclusief alles van alien straatkleding tot een koeienpakje. Er zijn nog veel meer gloednieuwe aanpassingsopties beschikbaar om je persoonlijke scifi-stijl te overstijgen, waaronder nieuwe emotes en gelikte trucs.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password