Old School RuneScape Winter Summit onthult 2024 Roadmap

Het hoogtepunt van de top was de onthulling van Valamore, een gloednieuwe gebiedsuitbreiding die voor het eerst te zien was tijdens de Summer Summit van 2023 en waarvan het eerste deel op 20 maart 2024 in Old School RuneScape wordt gelanceerd. Spelers kunnen Civitas illa Fortis en de uitgestrekte Avium Savannah verkennen en nieuwe quests, het Fortis Colosseum, de Perilous Moons minigame en de Hunter Guild ervaren. Deel twee komt in de zomer uit en richt zich op het luxueuze eiland Aldarin en het onherbergzame gebergte ten noorden van Civitas illa Fortis.

Twee iconische RuneScape quests krijgen een Old School makeover met zowel Defender of Varrock als de geliefde While Guthix Sleeps die dit jaar in Old School RuneScape worden gelanceerd. Beide quests zetten de iconische Mahjarrat-verhaallijn voort en behoren tot de meest gevraagde content van de Old School RuneScape-community. Defender of Varrock komt in het voorjaar van 2024 naar Old School RuneScape en While Guthix Sleeps in de zomer van 2024.
PVP-spelers zullen blij zijn met de vernieuwing van de Chaos-tempel, die spelers met een lager niveau in de lente van 2024 een toegangspoort biedt tot deze moordende speelstijl.

Old School RuneScape onthulde ook de laatste geplande verbeteringen aan de officiële client, waaronder:

  • HD Mode biedt spelers een verbeterde grafische ervaring met volledig dynamische verlichting, zonlichteffecten en mist. Spelers kunnen naadloos schakelen tussen de huidige ‘klassieke’ look en de HD-modus, zelfs op mobiel.
  • Met de officiële Client Plugin API kunnen spelers hun eigen Plugins gebruiken en maken voor gebruik in Old School RuneScape, wat betekent dat voor het eerst zelfs spelers op zowel PC als mobiel kunnen gaan spelen met al hun favoriete helpers in de aanslag.

Er staat Old School RuneScape nog veel meer te wachten in 2024, met updates voor de levenskwaliteit, vakantie-updates, Deadman Apocalypse en de op handen zijnde release van Scurrius the Rat King, allemaal in de eerste helft van dit jaar. Ontwikkelaars toonden ook de laatste update van de lopende ontwikkeling van de zeilvaardigheid en gaven spelers een kijkje in de routekaart voor de ontwikkeling.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password