Old-School Arena Shooter met een moderne twist, Strike Force Heroes, nu beschikbaar op PC

IndieArk, de uitgever van indiegames, kondigt aan dat Strike Force Heroes, een klassieke arena shooter herbouwd met moderne mechanica, nu beschikbaar is op Windows PC via Steam. Strike Force Heroes, oorspronkelijk een hit Flash-game uit 2012, keert terug als een volledig nieuw spel, volledig opnieuw ontworpen, met een uitgebreide campagne met volledige voice acting, geanimeerde cutscènes, een gloednieuw loot-systeem en online co-op en PvP multiplayer modi.

Strike Force Heroes is ontwikkeld door Sky9 Games, hetzelfde ontwikkelteam van twee personen achter de originele Flash-klassieker. Strike Force Heroes combineert over-the-top actie en epische verhalen met een unieke mix van hoogwaardige kunst en een verdraaid gevoel voor humor. Met 19 verhaalmissies, 48 uitdagingen en eindeloze aanpassingsmogelijkheden stelt de kenmerkende bloedstollende actie van Strike Force Heroes je vaardigheden op de ultieme test!
Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password