Officiële gameplay Deep Dive-video EA SPORTS NHL 24 onthuld

EA SPORTS heeft meer details onthuld over alle  updates voor NHL 24 in de Official Gameplay Trailer en Deep Dive, waarin gloednieuwe gameplayfuncties worden getoond die authentieke actie op het ijs tot leven brengen.

Fans kunnen ontdekken hoe nieuwe functies de gameplay meta veranderen, zoals de grotere verscheidenheid aan doelpunten van de Exhaust Engine dankzij het Sustained Pressure-systeem en de zichtbare energieniveaus van de keepers in de game met het nieuwe Goalie Fatigue-systeem. Fans kunnen ook meer te weten komen over hoe Physics-Based Contact dit jaar een nieuwe tactische laag toevoegt en waarom het Vision Passing System het ijs opent voor spelveranderende acties. Liefhebbers van ijshockey kunnen zelf ontdekken hoe NHL 24 aanvoelt in de gloednieuwe deep dive trailer hier.

NHL 24 is wereldwijd verkrijgbaar op 6 oktober 2023 op PlayStation®5, Xbox Series X|S, PlayStation®4 en Xbox One, met drie dagen vroegtijdige toegang, dubbele rechten en meer als fans de X-Factor Edition vooraf bestellen. Fans kunnen de game nu pre-orderen om het ijs op te gaan en deze gameveranderende gameplayverbeteringen vroeg te ervaren.
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password