Officiële Cyberpunk 2077-cosplaywedstrijd aangekondigd!

De wedstrijd daagt deelnemers uit de meest authentieke cosplay van een bestaand Cyberpunk 2077-personage na te maken. Deelnemers mogen alles uit CD PROJEKT RED-trailers, gameplay video’s, screenshots en schetsen van de game gebruiken of een kijkje nemen naar de officiële Cyberpunk 2077 character guides, die binnenkort beschikbaar worden gesteld.

Iedereen die wenst deel te nemen kan zich inschrijven via de officiële cosplaywedstrijd website, of deelnemen aan de offline kwalificaties. Deze zullen op onderstaande locaties en data plaatsvinden:

  • gamescom (Keulen, Duitsland), Aug. 21-24
  • PAX West (Seattle, USA), Aug. 30-Sep. 2
  • Tokyo Game Show (Tokyo, Japan), Sep. 12-15
  • Igromir (Moskou, Rusland), Okt. 3-6
  • Paris Games Week (Parijs, Frankrijk), Okt. 30-Nov. 3

In totaal zullen 10 deelnemers — zowel 5 finalisten uit de online en offline kwalificaties — het in een grote finale tegen elkaar live op het podium opnemen. De hoofdprijs: $40,000 prijzenpot en de kans om op de cover van een topmagazine te verschijnen. De exacte datum en locatie worden begin volgend jaar onthuld.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password